Begeleide wandelingen met ranger

Ook dit jaar stippelden wij, in samenwerking met De rangers van Regionaal Landschap Kempen en Maasland voor jullie 2 nieuwe routes uit doorheen het prachtige decor van Thor Park & het Nationaal Park Hoge Kempen.

  • 'Van het pad af' is een wandeling afwijkend van de gekende wandelpaden naar een Energizing stoppunt met een opwarmertje - een zoetigheid & animatie.
    Het vertrek is voorzien tussen 17:30 en 18:00 en de wandeling duurt ongeveer anderhalf uur.
  • De 'Die Hard' wandeling: Beklim de terril van Waterschei en je maakt kans op een sportieve beloning. Laat je naam achter in de KRC dropbox. Na de wandeling worden op het X-mas Meeting Point @ Thor Central iedere avond 5 duo-tickets voor een wedstrijd van KRC Genk verloot.  Terug op krachten komen na de beklimming van de terril kan aan het sfeervol Energizing stoppunt.
    Het vertrek is voorzien tussen 17:00 en 17:30 en de wandeling duurt ongeveer 2,5 uur.
  • Het Energizing stoppunt: rooster je marshmellow boven een vuurmand en warm op met een heerlijke warme choco of gluhwein. Mario en Silvano zorgen op hun accordeon en gitaar voor een streepje muziek. Sfeer en gezelligheid ten top! 


Vooraf reserveren is niet nodig. Inschrijven kan net voor het vertrek op het X-MAS meetingpoint @ Thor Central waar de ranger je opwacht om in groepjes op wandel te vertrekken. 
De deelname bedraagt €5 per persoon (incl. marshmellow en drankje op het stoppunt), kinderen jonger dan 12 jaar mogen meewandelen voor €3 (enkel voor gezinnen).
Kom wel op tijd want het aantal deelnemers is beperkt!

Nog enkele praktische tips:

  • Het is donker dus een zaklamp is aangeraden
  • Stevige wandelschoenen zijn een must
  • Honden zijn zeer welkom aan de leiband

 Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.