Ontdek wat onze klanten van onze M.I.C.E. locatie vinden.

x
Dienst Landbouw & Platteland – Provincie Limburg Dienst Landbouw & Platteland – Provincie Limburg
De centraal gelegen locatie van Thor Central maakte het de ideale plek voor het organiseren van ons eerste provinciaal landbouwcongres. De rijke historiek die aan de site verbonden is zorgt voor een mooi geheel waar ook onze aanwezigen van onder de indruk waren. De voorbereidingen en het evenement zelf verliepen zeer vlot door de sterke service die geleverd werd. De gekozen cateringformule kon op veel bijval rekenen met hapjes van hoge kwaliteit.

Griet Helsen - Partner PWC Griet Helsen - Partner PWC
Voor onze tweedaagse PwC Summer School gaan we elk jaar gedreven op zoek naar een unieke locatie. Onze eisen zijn niet gering: capaciteit voor 300 personen, voldoende ruimtes voor workshops, groot auditorium, catering, technische ondersteuning, mogelijkheid tot overnachten – ter plaatse of in de buurt. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat het een locatie met karakter is. We zijn daarom erg tevreden dat we Thor Central hebben gekozen voor onze Summer School editie 2017. Het was het eerste event dat in Thor Central plaatsvond, wat de voorbereiding wel wat spannend maakte. Maar het resultaat was perfect. Ons thema was - niet toevallig - ‘we are energy’. We hebben gemerkt dat de schitterende setting van Thor Central voor positieve energie zorgt, niet in het minst dankzij de ruime en multifunctionele meetingrooms met daglicht. Ook de service en catering waren uitstekend. Kortom, we komen graag terug!

Jan Samyn, CEO Seauton International Jan Samyn, CEO Seauton International
"Thor Central is een echte meerwaarde voor de MICE (Meeting Incentive Congres Event) markt. Dat het event op Thor Central plaatsvond, past in het rijtje van unieke locaties waarnaar Seauton steeds op zoek is. Er was nood aan een dergelijke unieke venue in de regio. Met de gedane investeringen is deze nood ingevuld. Succes verzekerd!"

Jan Withofs - UCLL Jan Withofs - UCLL
"De academische opening van Hogeschool UCLL @Thor Central was een voltreffer. Thor Park is een unieke omgeving, echt een locatie met een verhaal. Je proeft de geschiedenis maar ook de toekomst. En Thor Central heeft alles in huis om grote events en congressen te ontvangen.”

 

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.