TEVREDEN KLANTEN 

ABVV - Accent Jobs - Acerta - Agoria - Alken-Maes - Arcelor Mittal - Assa Abloy - ASAP - Axis - Baloise - Belisol - de Begenkers - Bizidee - BlueHealth Innovation Center - BMW - Itzu - Canvas - Carglass - CD&V - Cegeka - Consenso Advocaten - Delhaize - DHL -  Die Keure -  Democo - EBEMA - Een Hart voor Limburg - EnergyVille - Essers - Estée Lauder - Euro Home Invest - F. Egidio - FCM Travels - Hasco Invest - Hyundai - Huisartsenkring Prometheus - IBMC - IMES - IMFT -  Imtech - Indumotion - ING - IRIS Thermovision - Janssen Pharmaceutica - Jessa Ziekenhuis - JLG - KBC - KRC Genk - KULeuven -  Lambrechts Sanitair - LiDL - LITP - LRM - Lions Club - Locate in Limburg - Logeren in Vlaanderen - Luminus - Made in Limburg  - Madolex - Matteo La Rosa - Mediahuis - Manutech - Medispar - Medtronic - Mensura - Merida - Mides - MPI - Motmans & Partners - NVA - NIVVT - Open Thuis Limburg - Orde van de Prince Limburg I - PAQT Advocaten  - PLOT Limburg -  POM Limburg - Prebes - Provincie Limburg - PXL - PwC - RCA - RLKM - RTC - Scale-ups.eu - Scania - Sensata - SHAP Belgium - Stad Genk - Syntra - Startups.be - Stebo - ST Instruments - Stromer  -  Studio 100 - Tectum Group - Toerisme Limburg - Toerisme Vlaanderen - Think Pink - Toyota -  Tupperware. - T2 Campus - UHasselt - Uitgeverij Plantyn - Van Inn - Van Havermaet - VDAB - VKW Limburg - Vlaamse Overheid - Veiligheidshuis - VOKA - VVSG - Warsco - WWF - Yontec - ZOL 

 

Ontdek wat onze klanten van onze M.I.C.E. locatie vinden.

 
 
 
 
Kristof Meesters - Algemeen directeur Van Havermaet
Kristof Meesters - Algemeen directeur Van Havermaet
24 februari 2022

Eindelijk na 2 jaar een fysieke Kantoorbabbel!  Na de beslissing van het Overlegcomité (van code rood naar oranje) werd er snel geschakeld en in een mum van tijd werd de online sessie een fysieke sessie die door iedereen met veel enthousiasme werd onthaald.

Onze kantoorbabbel vindt 3 keer per jaar plaats en heeft als doel om al onze collega's (die wij Maeten noemen) terug samen te brengen en hun een update te geven over het kantoor, onze strategie en onze werking. Tevens stellen wij dan ook altijd onze nieuwe Maeten voor aan het "grote publiek".Na de beslissing van het Overlegcomité zijn we onmiddellijk op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor 250 personen. En dat is Thor Central geworden: voldoende ruimte in het auditorium om een presentatie te geven en achteraf een receptie in de Foyer. Wel met een CST-scan en een permanente meting van CO2 zoals de regels dat voorschrijven maar vooral: zonder mondmasker!  
Volgens de collega’s zijn online sessies wel ok, maar zowel voor de medewerkers als voor het bedrijf is de interactie, het gevoel, de cultuur, heel belangrijk.  Daarom een fysieke bijeenkomst om, met een drankje in de hand, de contacten terug aan te halen en eindelijk de warme babbels nog eens te voeren die iedereen gemist heeft.

Noot van Thor Central: CO2 – meeting: tijdens event tot max 550ppm

 

Christof Gheeraert - Voorzitter Benoemingscommissie Notariaat
Christof Gheeraert - Voorzitter Benoemingscommissie Notariaat
19 februari 2022

234 Kandidaten legden het jaarlijks vergelijkend examen voor de rangschikking van de kandidaat-notarissen af in de Grande Salle van Thor Central. Het examen wordt jaarlijks georganiseerd sinds 2001 en is nu toe aan zijn 21ste editie, ook tijdens de coronacrisis is het examen steeds doorgegaan. Het examen wordt alternerend op verschillende plaatsen georganiseerd en voor de eerste keer in de provincie Limburg.

De locatie werd ons aanbevolen door een lid van de benoemingscommissie. Na het zien van de infrastructuur en de goede verhouding prijs/kwaliteit, kon zeer snel het akkoord van de volledige benoemingscommissie genoteerd worden.

Achteraf kregen we de feedback van zowel de kandidaten als van de benoemingscommissie dat Thor Central een aangename locatie was. De samenwerking verliep zeer vlot waarbij het team van Thor Central proactief alle maatregelen nam om een goed verloop van het examen mogelijk te maken.

Dit was sinds de organisatie van het examen in 2001 de meest aangename infrastructuur waarover we konden beschikken. Jullie mogen ons zeker terug verwachten, weliswaar over een aantal jaartjes gelet op de beurtrol tussen verschillende locaties in Vlaanderen.

Bruno Dubois - Own brand owner & event manager Rexel
Bruno Dubois - Own brand owner & event manager Rexel
14 oktober 2021

Rexel is een groothandel in elektrisch materiaal en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt.

Na corona merkten we dat de klanten weer nood hadden aan evenementen en live ontmoetingen. Daarom organiseerden we het “Sustainable electrification customer event”. Een beurs rond multi-energy business waar ondernemingen zoals Engie, Fabricom en Imtec alle nieuwigheden voor de tertiaire sector konden vinden.
Als eventmanager ben ik steeds op zoek naar nieuwe aantrekkelijke locaties en Thor Central is er zo één. En met onze gemene deler energie, was de keuze snel gemaakt!

Sven Stevens - Eventverantwoordelijke Stromer
Sven Stevens - Eventverantwoordelijke Stromer
28 tem 30 augustus 2021

Stromer organiseerde  het voorbije weekend voor de tweede maal haar pop-up showroom in de Foyer van Thor Central. De belangrijkste elementen om voor Thor Central te kiezen zijn voldoende ruimte voor de showroom en dicht bij het drielandenpunt waarmee we goed bereikbaar zijn voor alle regio’s. We hebben een krachtige locatie nodig waarbij we zowel in- en outdoor mogelijkheden ter beschikking hebben om onze testritten te doen. Maar ook vooral de krachtige en robuuste look van het gebouw steunt ons fietsmerk dat krachtige fietsen met veel power voorstelt.

Vorig jaar hebben we Stromer Universe voor het eerst georganiseerd op Thor Central. Stromer Universe is een zeer belangrijk event want voorheen waren één van de vele fietsmerken op een beurs. Daarom hebben we ervoor gekozen om al als eerste fietsmerk een eigen beurs/event te organiseren waarbij we enkel onze fietsen en producten presenteren. Maar ook al onze nieuwe modellen kunnen ter plaatse getest worden op het testtrack op het evenementenplein van Thor Central. Voor dealers en genodigden is het een unicum om alle fietsen te kunnen testen op één dag.

Stromer is een Zwitsers fietsmerk ontstaan in 2009. Het idee was om tijdens het fietsen, bergen en dergelijke te kunnen overwinnen zonder zelf veel energie te moeten leveren. Daarom heeft Stromer voor elektrische fietsen gekozen, meer specifiek in het speed pedelec segment. D.w.z. dat we enkel fietsen produceren die tot 45km/h kunnen rijden. Dit is een kleine markt maar in die markt zijn we duidelijk marktleider met in België 35% marktaandeel. Wij trachten voornamelijk met connectiviteit, looks en snelheid jaarlijks een nieuw topproduct op de markt te brengen om zo ons marktaandeel te behouden.

Dit  jaar is er een extra showspektakel voorzien in La Grande Salle. Vorig hadden we enkel onze showroom in de Foyer  waar we ook een nieuwe fiets voorstelden. Dat hebben we als zeer succesvol ervaren en kozen ervoor dit concept te behouden, telkens iets groter en unieker. Voor het jaar 2022 hebben we een unieke lancering van een zeer speciale fiets. Die fiets willen we extra in de kijker zetten aan de hand van een speciale releaseshow exclusief voor de dealers. Dat is iets wat weinig fietsmerken doen. Stromer wil hierin de pionier in de fietswereld worden.

 Het Stromer-event is een vast gegeven aan het worden en iedereen is enthousiast om hier te mogen zijn. Hoogstwaarschijnlijk gaan we volgend jaar weer aanwezig zijn op Thor Central!


Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.