TEVREDEN KLANTEN 

ABVV - Accent Jobs - Acerta - Agoria - Alken-Maes - Arcelor Mittal - Assa Abloy - ASAP - Axis - Baloise - Belisol - de Begenkers - Bizidee - BlueHealth Innovation Center - BMW - Itzu - Canvas - Carglass - CD&V - Cegeka - Consenso Advocaten - Delhaize - DHL -  Die Keure -  Democo - EBEMA - Een Hart voor Limburg - EnergyVille - Essers - Estée Lauder - Euro Home Invest - F. Egidio - FCM Travels - Hasco Invest - Hyundai - Huisartsenkring Prometheus - IBMC - IMES - IMFT -  Imtech - Indumotion - ING - IRIS Thermovision - Janssen Pharmaceutica - Jessa Ziekenhuis - JLG - KBC - KRC Genk - KULeuven -  Lambrechts Sanitair - LiDL - LITP - LRM - Lions Club - Locate in Limburg - Logeren in Vlaanderen - Luminus - Made in Limburg  - Madolex - Matteo La Rosa - Mediahuis - Manutech - Medispar - Medtronic - Mensura - Merida - Mides - MPI - Motmans & Partners - NVA - NIVVT - Open Thuis Limburg - Orde van de Prince Limburg I - PAQT Advocaten  - PLOT Limburg -  POM Limburg - Prebes - Provincie Limburg - PXL - PwC - RCA - RLKM - RTC - Scale-ups.eu - Scania - Sensata - SHAP Belgium - Stad Genk - Syntra - Startups.be - Stebo - ST Instruments - Stromer  -  Studio 100 - Tectum Group - Toerisme Limburg - Toerisme Vlaanderen - Think Pink - Toyota -  Tupperware. - T2 Campus - UHasselt - Uitgeverij Plantyn - Van Inn - Van Havermaet - VDAB - VKW Limburg - Vlaamse Overheid - Veiligheidshuis - VOKA - VVSG - Warsco - WWF - Yontec - ZOL 

 

Ontdek wat onze klanten van onze M.I.C.E. locatie vinden.

 
 
 
 

 Recent mocht Thor Central Accent weer verwelkomen voor haar jaarlijkse 2-daagse trainingen & workshops.
We vroegen Leidy naar haar ervaringen met en op Thor Central.

Thor Central: Accent is al geruime tijd een klant die jaarlijks enkele keren bijna geheel Thor Central afhuurt. Wat maakt Thor Central bijzonder voor jullie?
Leidy: De locatie op zich zorgt al voor een ontzettend leuke ervaring. Een groot bedrijf zoals wij kunnen hier met grote groepen samen komen. Niet veel locaties zijn voorzien van dergelijke grote capaciteiten.

 Thor Central: Je zei het al: Thor Central is één van je favoriete plekken!. Waarin onderscheidt Thor Central zich vooral?
Leidy: Jullie klantvriendelijkheid. Jullie service. Empathie en eerlijkheid. Oplossingsgerichtheid, aankleding,…

 Thor Central: Wat vind je van de prijs / kwaliteit verhouding op Thor Central?
Leidy: Zeer goed. We krijgen waar voor ons geld. Ook qua catering maken wij gebruik van alle mogelijkheden. Zo starten we met een klein ontbijt, daarnaast zijn er twee koffie breaks voorzien alsook een warme lunch en wordt er op het einde van de dag een bye bye drink voorzien met een variatie van warme hapjes. Telkens opnieuw is dit overheerlijk en krijg ik van de deelnemers positieve feedback. Er wordt ook rekening gehouden met specifieke wensen zoals veggie, zwangerschappen, lactose tolerantie en zo veel meer. Daarnaast zorgt de catering echt ook voor de visuele catering. De centrale ruimte op het eerste verdiep, hebben ze het omgetoverd naar een leuke omgeving met plantjes etc. Echt tof!

 Thor Central: Zijn er punten die beter kunnen of waar we in de toekomst rekening mee moeten houden?
Leidy: Behalve de traditionele vergaderzalen, het auditorium en de cateringruimtes maken wij graag gebruik van een aantal "alternatieve en niet-traditionele ruimtes" waarover jullie beschikkben. In de glazen units bv. zou er kunnen geïnvesteerd worden in iets meer belichting.
Het is een hele grote site en voor zo'n locatie zou het ideaal zijn als er aansluitend ook een hotel aan gekoppeld zou worden.
Als ik het me goed herinner hebben jullie ook nog een zeer grote niet gerenoveerde ruimte? Misschien kan die worden omgetoverd tot een hotel? :)

Thor Central: Beveel je Thor Central aan bij anderen en kies je in de toekomst nog voor ons?
Leidy: ABSOLUUT & ABSOLUUT


Kristof Meesters - Algemeen directeur Van Havermaet
Kristof Meesters - Algemeen directeur Van Havermaet
24 februari 2022

Eindelijk na 2 jaar een fysieke Kantoorbabbel!  Na de beslissing van het Overlegcomité (van code rood naar oranje) werd er snel geschakeld en in een mum van tijd werd de online sessie een fysieke sessie die door iedereen met veel enthousiasme werd onthaald.

Onze kantoorbabbel vindt 3 keer per jaar plaats en heeft als doel om al onze collega's (die wij Maeten noemen) terug samen te brengen en hun een update te geven over het kantoor, onze strategie en onze werking. Tevens stellen wij dan ook altijd onze nieuwe Maeten voor aan het "grote publiek".Na de beslissing van het Overlegcomité zijn we onmiddellijk op zoek gegaan naar een geschikte locatie voor 250 personen. En dat is Thor Central geworden: voldoende ruimte in het auditorium om een presentatie te geven en achteraf een receptie in de Foyer. Wel met een CST-scan en een permanente meting van CO2 zoals de regels dat voorschrijven maar vooral: zonder mondmasker!  
Volgens de collega’s zijn online sessies wel ok, maar zowel voor de medewerkers als voor het bedrijf is de interactie, het gevoel, de cultuur, heel belangrijk.  Daarom een fysieke bijeenkomst om, met een drankje in de hand, de contacten terug aan te halen en eindelijk de warme babbels nog eens te voeren die iedereen gemist heeft.

Noot van Thor Central: CO2 – meeting: tijdens event tot max 550ppm

 

Christof Gheeraert - Voorzitter Benoemingscommissie Notariaat
Christof Gheeraert - Voorzitter Benoemingscommissie Notariaat
19 februari 2022

234 Kandidaten legden het jaarlijks vergelijkend examen voor de rangschikking van de kandidaat-notarissen af in de Grande Salle van Thor Central. Het examen wordt jaarlijks georganiseerd sinds 2001 en is nu toe aan zijn 21ste editie, ook tijdens de coronacrisis is het examen steeds doorgegaan. Het examen wordt alternerend op verschillende plaatsen georganiseerd en voor de eerste keer in de provincie Limburg.

De locatie werd ons aanbevolen door een lid van de benoemingscommissie. Na het zien van de infrastructuur en de goede verhouding prijs/kwaliteit, kon zeer snel het akkoord van de volledige benoemingscommissie genoteerd worden.

Achteraf kregen we de feedback van zowel de kandidaten als van de benoemingscommissie dat Thor Central een aangename locatie was. De samenwerking verliep zeer vlot waarbij het team van Thor Central proactief alle maatregelen nam om een goed verloop van het examen mogelijk te maken.

Dit was sinds de organisatie van het examen in 2001 de meest aangename infrastructuur waarover we konden beschikken. Jullie mogen ons zeker terug verwachten, weliswaar over een aantal jaartjes gelet op de beurtrol tussen verschillende locaties in Vlaanderen.

Bruno Dubois - Own brand owner & event manager Rexel
Bruno Dubois - Own brand owner & event manager Rexel
14 oktober 2021

Rexel is een groothandel in elektrisch materiaal en oplossingen voor de industriële, residentiële en tertiaire markt.

Na corona merkten we dat de klanten weer nood hadden aan evenementen en live ontmoetingen. Daarom organiseerden we het “Sustainable electrification customer event”. Een beurs rond multi-energy business waar ondernemingen zoals Engie, Fabricom en Imtec alle nieuwigheden voor de tertiaire sector konden vinden.
Als eventmanager ben ik steeds op zoek naar nieuwe aantrekkelijke locaties en Thor Central is er zo één. En met onze gemene deler energie, was de keuze snel gemaakt!

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.