TEVREDEN KLANTEN 

Acerta  /  Alken-Maes  /  ASAP  /  Axis  /  CD&V  /  de Begenkers  /  Bizidee  /  BlueHealth Innovation Center  /  Canvas  /  DHL /  EBEMA  /  Een Hart voor Limburg  /  EnergyVille  /  F. Egidio  /  Hyundai  /  Huisartsenkring Prometheus  /  Imtech  /  Indumotion  /  Janssen Pharmaceutica  /  JLG  /  KBC  /  LITP /  KULeuven  /  Luminus  /  Mediahuis  /  Medtronic /  MPI  /  Motmans & Partners  /  PLOT Limburg  /  Provincie LImburg  /  PwC  /  RTC  /  Stad Genk  /  Stebo  /  Toerisme Limburg  /  Toerisme Vlaanderen  /  Think Pink  /  Toyota  /  T2 Campus  /  Van Inn  /  VDAB  /  VOKA  /  VVSG  /  Yontec  /  ZOL  / 

 

Ontdek wat onze klanten van onze M.I.C.E. locatie vinden.

x
Liliane Tielens - Dienst Sociaal Welzijn Stad Genk Liliane Tielens - Dienst Sociaal Welzijn Stad Genk
Dag van de Vrijwilliger - 16 september 2018

Voor de 8steeditie van de dag van de vrijwilliger koos het stadsbestuur van Genk Thor Central als locatie. Met de dag van de vrijwilliger wil het stadsbestuur alle mensen die in Genk actief zijn als vrijwilliger bedanken voor hun inzet en hen extra in de watten leggen met een heel gevarieerd programma boordevol optredens, workshops, rondleidingen, hapjes en drankjes, … Met meer dan 3700 deelnemers was Thor Central de gedroomde locatie voor dit event. Zowat het hele gebouw hadden we in gebruik: Foyer, auditorium, La Grande Salle, vergaderzalen en zelfs de onthaalbalie.  Dankzij een stralende zon konden de deelnemers ook buiten genieten van allerlei leuke dingen. Het was gelijk een gelegenheid om heel wat Genkenaren te laten kennismaken met een mooi stuk erfgoed. Iedereen heeft er dan ook heel erg van genoten. Ook de hapjes en drankjes vielen enorm in de smaak. Ondanks de vele aanwezigen verliep de catering heel vlot en verzorgd en – niet onbelangrijk – het was ook nog eens allemaal heel lekker!

Ook de samenwerking met het personeel van Thor Central verliep uitstekend. Een dikke pluim voor hun aanpak! Niets was teveel gevraagd, voor elk probleem was er onmiddellijk een oplossing. Het was een heel fijne ervaring en ik kan Thor Central dan ook aan iedereen aanbevelen.

Sofie Sterckx – Management Assistent Janssen Pharmaceutica Sofie Sterckx – Management Assistent Janssen Pharmaceutica
Teambuilding - 12 September 2018

 Een super tof event!

 Eerst en vooral de locatie. Een prachtige locatie, schitterende, grote hoge ruimtes. En omdat het zo groot is, kan het kan ook heel veel aan: veel verschillende set-ups, sittings en vooral mensen.

 Ook ons event is hier echt prachtig neergezet. Zoals de catering vandaag georganiseerd was, heb ik het nog nooit meegemaakt. Allemaal kleine foodstandjes met verschillende leuke en vooral healthy gerechtjes met bijpassende muziek. Dit maakte het helemaal compleet, een totaal beleving. Een grappig detail: Ik heb iemand een opmerking horen maken over de kleur van de tegeltjes op de toiletten, maar voor de rest alleen maar goede commentaren.

Internet was overal aanwezig en er was een eigen login voor Janssen Pharmaceutica. De teambuilding vond ook weer plaats in een ruimte die dat volledig aankan.

Het is eigenlijk wel gek dat ik deze locatie nog niet kende.

Als ik ons event bij Thor Central in een paar woorden moet samenvatten: groot, inventief, innovatief, healthy en de kwaliteit van het eten.

Egidio Fauzia - Modeontwerper F. Egidio Egidio Fauzia - Modeontwerper F. Egidio
Thor Central: vaste stek voor Genkse modeontwerper F. Egidio

"Hier wil ik blijven.

Mijn link met Thor is lang. Zowel mijn vader als ikzelf werkten in de mijn. Mijn bureel - ik werkte als technisch bediende - bevond zich exact op deze plaats, waar nu de showroom van F. Egidio is. 
Mijn eerste eigen collectie - onder het label van Kyuso - werd gemaakt toen ik nog in de mijn werkte. Door de toenemende vraag, was de combinatie van beide jobs niet meer mogelijk. 

Sedert 2000 werk ik onder het label F. Egidio waar ik het concept van rechtstreekse verkoop van de eindklant hanteer. Daarbij heb ik ervoor gekozen om mijn collecties te presenteren op 'speciale', niet traditionele plaatsen. Na vanuit verschillende locaties in Genk mijn collectie gepresenteerd te hebben, ben ik uiteindelijk vorig jaar in Thor Central beland. 

En...hier wil ik blijven!

Ik heb hier alle comfort, de klanten raken gemakkelijk tot hier en ze komen vooral graag, heel graag.
Ze komen voornamelijk voor de collectie, maar ze pikken 'het gebouw' natuurlijk ook mee. Het is een belevingsmoment. Er zijn klanten die voor de derde keer naar Thor Central komen en die nog steeds rondgaan en het gebouw bekijken."

Ann Vanoverberghe - Personal Assistant DHL Ann Vanoverberghe - Personal Assistant DHL
Top Management Townhall - 6 september 2018

 

Wij hebben gekozen voor Thor Central omdat wij een BeNeLux organisatie zijn en we met mensen uit Beligë en Nederland werken, en steeds op zoek zijn naar een centraal en neutraal gelegen locatie. Thor Central is wat dat betreft dus ideaal gelegen. 

We kijken ook naar de inrichting van de locatie. Voldoende groot voor een 120-tal deelnemers, zoals vandaag bij Thor Central. Toegankelijkheid is eveneens een belangrijk aspect en dat is Thor Central zeker. Er is voldoende parking en alles is duidelijk beschreven. 
Allemaal positieve punten. Over de infrastructuur zijn we heel tevreden!

Vandaag hebben we het auditorium geboekt: alle gevraagde technische faciliteiten zijn er en de technische support is al de hele dag heel goed verlopen. 
Tussen de workshops door wordt er ook nog gewerkt, een goeie Wi-Fi verbinding is dus ook belangrijk. Daar scoort Thor Central echt heel goed; we kregen voor vandaag een gepersonaliseerde DHL login met password. 

Wat de catering betreft, hebben wij ook al veel goede reacties gekregen, dik in orde!

Het leuke aan Thor Central is dat het authentieke van de mijnen zoveel als mogelijk behouden is. Je ziet nog steeds hoe het vroeger was, maar in combinatie met de nieuwe infrastructuur, krijg je een modern en mooi hedendaags kader. 

De eerste gasten die hier aankwamen zeiden meteen: "Wauw, dit is wel een heel unieke locatie."

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.