TEVREDEN KLANTEN 

ABVV - Accent Jobs - Acerta - Agoria - Alken-Maes - Arcelor Mittal - Assa Abloy - ASAP - Axis - Baloise - Belisol - de Begenkers - Bizidee - BlueHealth Innovation Center - BMW - Itzu - Canvas - Carglass - CD&V - Cegeka - Consenso Advocaten - Delhaize - DHL -  Die Keure -  Democo - EBEMA - Een Hart voor Limburg - EnergyVille - Essers - Estée Lauder - Euro Home Invest - F. Egidio - FCM Travels - Hasco Invest - Hyundai - Huisartsenkring Prometheus - IBMC - IMES - IMFT -  Imtech - Indumotion - ING - IRIS Thermovision - Janssen Pharmaceutica - Jessa Ziekenhuis - JLG - KBC - KRC Genk - KULeuven -  Lambrechts Sanitair - LiDL - LITP - LRM - Lions Club - Locate in Limburg - Logeren in Vlaanderen - Luminus - Made in Limburg  - Madolex - Matteo La Rosa - Mediahuis - Manutech - Medispar - Medtronic - Mensura - Merida - Mides - MPI - Motmans & Partners - NVA - NIVVT - Open Thuis Limburg - Orde van de Prince Limburg I - PAQT Advocaten  - PLOT Limburg -  POM Limburg - Prebes - Provincie Limburg - PXL - PwC - RCA - RLKM - RTC - Scale-ups.eu - Scania - Sensata - SHAP Belgium - Stad Genk - Syntra - Startups.be - Stebo - ST Instruments - Stromer  -  Studio 100 - Tectum Group - Toerisme Limburg - Toerisme Vlaanderen - Think Pink - Toyota -  Tupperware. - T2 Campus - UHasselt - Uitgeverij Plantyn - Van Inn - Van Havermaet - VDAB - VKW Limburg - Vlaamse Overheid - Veiligheidshuis - VOKA - VVSG - Warsco - WWF - Yontec - ZOL 

 

Ontdek wat onze klanten van onze M.I.C.E. locatie vinden.

 
 
 
 
Sven Stevens - Eventverantwoordelijke Stromer
Sven Stevens - Eventverantwoordelijke Stromer
28 tem 30 augustus 2021

Stromer organiseerde  het voorbije weekend voor de tweede maal haar pop-up showroom in de Foyer van Thor Central. De belangrijkste elementen om voor Thor Central te kiezen zijn voldoende ruimte voor de showroom en dicht bij het drielandenpunt waarmee we goed bereikbaar zijn voor alle regio’s. We hebben een krachtige locatie nodig waarbij we zowel in- en outdoor mogelijkheden ter beschikking hebben om onze testritten te doen. Maar ook vooral de krachtige en robuuste look van het gebouw steunt ons fietsmerk dat krachtige fietsen met veel power voorstelt.

Vorig jaar hebben we Stromer Universe voor het eerst georganiseerd op Thor Central. Stromer Universe is een zeer belangrijk event want voorheen waren één van de vele fietsmerken op een beurs. Daarom hebben we ervoor gekozen om al als eerste fietsmerk een eigen beurs/event te organiseren waarbij we enkel onze fietsen en producten presenteren. Maar ook al onze nieuwe modellen kunnen ter plaatse getest worden op het testtrack op het evenementenplein van Thor Central. Voor dealers en genodigden is het een unicum om alle fietsen te kunnen testen op één dag.

Stromer is een Zwitsers fietsmerk ontstaan in 2009. Het idee was om tijdens het fietsen, bergen en dergelijke te kunnen overwinnen zonder zelf veel energie te moeten leveren. Daarom heeft Stromer voor elektrische fietsen gekozen, meer specifiek in het speed pedelec segment. D.w.z. dat we enkel fietsen produceren die tot 45km/h kunnen rijden. Dit is een kleine markt maar in die markt zijn we duidelijk marktleider met in België 35% marktaandeel. Wij trachten voornamelijk met connectiviteit, looks en snelheid jaarlijks een nieuw topproduct op de markt te brengen om zo ons marktaandeel te behouden.

Dit  jaar is er een extra showspektakel voorzien in La Grande Salle. Vorig hadden we enkel onze showroom in de Foyer  waar we ook een nieuwe fiets voorstelden. Dat hebben we als zeer succesvol ervaren en kozen ervoor dit concept te behouden, telkens iets groter en unieker. Voor het jaar 2022 hebben we een unieke lancering van een zeer speciale fiets. Die fiets willen we extra in de kijker zetten aan de hand van een speciale releaseshow exclusief voor de dealers. Dat is iets wat weinig fietsmerken doen. Stromer wil hierin de pionier in de fietswereld worden.

 Het Stromer-event is een vast gegeven aan het worden en iedereen is enthousiast om hier te mogen zijn. Hoogstwaarschijnlijk gaan we volgend jaar weer aanwezig zijn op Thor Central!


Sanne Augusteyns - Head of Operations Startups.be l Scale-Ups.eu
Sanne Augusteyns - Head of Operations Startups.be l Scale-Ups.eu
The Big Score Session - 26 mei 2021

De Big Score Sessions zijn een reeks van 8 matchmaking events tussen VC’s, corporates en tech startups. Telkens krijgen 8 startups de mogelijkheid om hun business case te pitchen in 8 minuten en live feedback te ontvangen van een panel van experts. Na de pitches vinden er nog online 1-1 meetings plaats via onze online tool.
De 7de sessie stond in teken van Manutech, welke ideaal samenging met Thor Park, IncubaThor en de plannen rond een Manutech-hub op de site. De sessie werd ook gelivestreamd voor een nichepubliek van 150 investeerders en corporates.

Wij kozen voor Thor Central omdat het op de eerste plaats een prachtige locatie is en ook alles heeft om een inspirerende studio te creëren. Het is één van de 8 locaties over heel Vlaanderen van Kortrijk tot Limburg en ineens ook één van de mooiste. Thor Central beschikt over veel zalen en mogelijkheden om ook alles Covid-proof te organiseren. Er werd proactief meegedacht, welke dan ook resulteerden in zeer tevreden gasten en leveranciers. Kortom, wij komen zeker terug!

Matteo La Rosa - modeontwerper
Matteo La Rosa - modeontwerper
Opname digitale modeshow - 5 mei 2021

Wegens Corona hebben we ons moeten aanpassen aan de tendensen van vandaag, ook een digitale show is hier een voorbeeld van. Zo kunnen wij ook meer volk bereiken en evengoed een mooie show tonen aan het publiek. 

We zijn met LA ROSA ook begonnen aan een nieuw tijdperk. We hebben mijn Italiaanse roots gebundeld met de Belgische mode. En zo zijn we tot deze collectie gekomen. Simpel, elegant en gedurfd in alle vormen. Wij hebben daarom ook gekozen om terug naar mijn roots te gaan. Genk. Wij hebben vorig jaar de site bezocht en waren toen verliefd geworden op de locatie, we zagen het helemaal zitten om daar onze nieuwe collectie voor te stellen. Collection 21-22 is dan ook echt een representatie van mijzelf. Zowel het vrouwelijke als het mannelijke en ik vond dat deze locatie, in Genk, de collectie enorm versterkt. Dus daar was het, een prachtig decor voor de nieuwe collectie, in mijn geboortestad! 

Studio 100 - productiehuis
Studio 100 - productiehuis
opname videoclip - 23 april 2021

Studio 100 kiest ook voor jongste clip K3 opnieuw voor Thor Central

Thor Central is een unieke vergader- en eventlocatie en valt daarnaast ook zeer in de smaak bij verschillende productiehuizen. Zo vonden er eerder bv. opnames plaats voor De Collega’s 2.0 geregisseerd door Jan Verheyen en ook de finale-aflevering van Campus 12 een productie van Studio 100 werd er opgenomen. Ook voor de nieuwste K3 clip kiest studio 100 voor Thor Central. 


Neem hier een kijkje achter de schermen van deze opnames.

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.