TEVREDEN KLANTEN 

ABVV - Accent Jobs - Acerta - Agoria - Alken-Maes - Arcelor Mittal - Assa Abloy - ASAP - Axis - Baloise - Belisol - de Begenkers - Bizidee - BlueHealth Innovation Center - BMW - Itzu - Canvas - Carglass - CD&V - Cegeka - Consenso Advocaten - Delhaize - DHL -  Die Keure -  Democo - EBEMA - Een Hart voor Limburg - EnergyVille - Essers - Estée Lauder - Euro Home Invest - F. Egidio - FCM Travels - Hasco Invest - Hyundai - Huisartsenkring Prometheus - IBMC - IMES - IMFT -  Imtech - Indumotion - ING - IRIS Thermovision - Janssen Pharmaceutica - Jessa Ziekenhuis - JLG - KBC - KRC Genk - KULeuven -  Lambrechts Sanitair - LiDL - LITP - LRM - Lions Club - Locate in Limburg - Logeren in Vlaanderen - Luminus - Made in Limburg  - Madolex - Matteo La Rosa - Mediahuis - Manutech - Medispar - Medtronic - Mensura - Merida - Mides - MPI - Motmans & Partners - NVA - NIVVT - Open Thuis Limburg - Orde van de Prince Limburg I - PAQT Advocaten  - PLOT Limburg -  POM Limburg - Prebes - Provincie Limburg - PXL - PwC - RCA - RLKM - RTC - Scale-ups.eu - Scania - Sensata - SHAP Belgium - Stad Genk - Syntra - Startups.be - Stebo - ST Instruments - Stromer  -  Studio 100 - Tectum Group - Toerisme Limburg - Toerisme Vlaanderen - Think Pink - Toyota -  Tupperware. - T2 Campus - UHasselt - Uitgeverij Plantyn - Van Inn - Van Havermaet - VDAB - VKW Limburg - Vlaamse Overheid - Veiligheidshuis - VOKA - VVSG - Warsco - WWF - Yontec - ZOL 

 

Ontdek wat onze klanten van onze M.I.C.E. locatie vinden.

 
 
 
 
Nancy De Vleeschouwer - Management Assistant Alken-Maes
Nancy De Vleeschouwer - Management Assistant Alken-Maes
New Years party - 18 januari 2019

Op 18 januari vond onze jaarlijkse Sales Kick Off en NY’s party plaats in Thor Central.  Een locatie die goed bereikbaar is voor al onze medewerkers en die heel wat mogelijkheden biedt.  Mooie zalen met het nodige comfort zonder het authentieke karakter uit het oog te verliezen. 

Ook op culinair vlak werden onze gasten verwend met lekker eten en supervriendelijke bediening.

Vanaf de eerste kennismaking tot het einde van het event verliep de samenwerking heel goed waarbij we steeds op jullie vriendelijkheid, professionaliteit en flexibiliteit konden rekenen.  Zelfs op de dag van het event zelf werden wijzigingen of kleine probleempjes onmiddellijk aangepakt en opgelost.

Wat mij betreft een echte aanrader!’

Annelies Vanderstichele - Medewerker Corporate Eventen - KULeuven
Annelies Vanderstichele - Medewerker Corporate Eventen - KULeuven
Ambitie in arbeid - 13 december 2018

Thor Central is een erg knappe locatie met alle nodige voorzieningen voor een geslaagd netwerkevent.
Na de ontvangst met een hapje volgden de gasten een plenaire sessie in het auditorium. Afsluiten deden we met een lekkere walking dinner in La Grande Salle. Zowel in de voorbereidingen als de dag zelf konden we 100% rekenen op de hulp van het team van Thor Central, een geslaagde én gesmaakte samenwerking.

Britt van Engeland – Freelance Eventmanager – Axis Communications B.V.
Britt van Engeland – Freelance Eventmanager – Axis Communications B.V.
Axis Partner Summit BeNeLux – 2018

Op 18 oktober organiseerden wij de Axis Partner Summit BeNeLux in Thor Central. Een ideale bestemming die goed bereikbaar is voor onze Belgische, Nederlandse en Luxemburgse partners en relaties.
De locatie heeft een fantastische authentieke en karakteristiek uitstraling. Doordat het historische verhaal van de mijnen terug te zien is in de ruimtes voel je dat hier in het verleden veel heeft afgespeeld. Je ziet nog steeds hoe de locatie vroeger gebruikt werd, maar in combinatie met de nieuwe infrastructuur en alle gerenoveerde faciliteiten is de locatie modern en beschikt over mooi hedendaags kader. Wij maakten gebruik van Le Grand Salle, het auditorium en diverse breakout rooms. De combinatie van deze ruimtes met zeer veel lichtinval maakte de locatie prettig en geschikt. De locatie werd een volledige Axis locatie, toevalligerwijs door de kleuren combinatie geel, zwart.
Voor het event werd een eigen Wi-Fi verbinding voor Axis gecreëerd. Erg fijn, omdat je zeker op events als dit niet zonder internet kan.
Onze gasten waren zeer onder de indruk van de locatie. Het team van Thor was service gericht en dacht mee in allen benodigde facetten, wat resulteerde in een prettige samenwerking. Kortom een zeer geschikte locatie die ik van harte aanbeveel voor kleine en grote events.

Liliane Tielens - Dienst Sociaal Welzijn Stad Genk
Liliane Tielens - Dienst Sociaal Welzijn Stad Genk
Dag van de Vrijwilliger - 16 september 2018

Voor de 8steeditie van de dag van de vrijwilliger koos het stadsbestuur van Genk Thor Central als locatie. Met de dag van de vrijwilliger wil het stadsbestuur alle mensen die in Genk actief zijn als vrijwilliger bedanken voor hun inzet en hen extra in de watten leggen met een heel gevarieerd programma boordevol optredens, workshops, rondleidingen, hapjes en drankjes, … Met meer dan 3700 deelnemers was Thor Central de gedroomde locatie voor dit event. Zowat het hele gebouw hadden we in gebruik: Foyer, auditorium, La Grande Salle, vergaderzalen en zelfs de onthaalbalie.  Dankzij een stralende zon konden de deelnemers ook buiten genieten van allerlei leuke dingen. Het was gelijk een gelegenheid om heel wat Genkenaren te laten kennismaken met een mooi stuk erfgoed. Iedereen heeft er dan ook heel erg van genoten. Ook de hapjes en drankjes vielen enorm in de smaak. Ondanks de vele aanwezigen verliep de catering heel vlot en verzorgd en – niet onbelangrijk – het was ook nog eens allemaal heel lekker!

Ook de samenwerking met het personeel van Thor Central verliep uitstekend. Een dikke pluim voor hun aanpak! Niets was teveel gevraagd, voor elk probleem was er onmiddellijk een oplossing. Het was een heel fijne ervaring en ik kan Thor Central dan ook aan iedereen aanbevelen.

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.