TEVREDEN KLANTEN 

Acerta  /  Alken-Maes  /  ASAP  /  Axis  /  CD&V  /  de Begenkers  /  Bizidee  /  BlueHealth Innovation Center  /  Canvas  /  DHL /  EBEMA  /  Een Hart voor Limburg  /  EnergyVille  /  F. Egidio  /  Hyundai  /  Huisartsenkring Prometheus  /  Imtech  /  Indumotion  /  Janssen Pharmaceutica  /  JLG  /  KBC  /  LITP /  KULeuven  /  Luminus  /  Mediahuis  /  Medtronic /  MPI  /  Motmans & Partners  /  PLOT Limburg  /  Provincie LImburg  /  PwC  /  RTC  /  Stad Genk  /  Stebo  /  Toerisme Limburg  /  Toerisme Vlaanderen  /  Think Pink  /  Toyota  /  T2 Campus  /  Van Inn  /  VDAB  /  VOKA  /  VVSG  /  Yontec  /  ZOL  / 

 

Ontdek wat onze klanten van onze M.I.C.E. locatie vinden.

x
Toerisme Vlaanderen Toerisme Vlaanderen
Interne FlaCon - 30 & 31 januari 2018

"We waren te gast in Thor Central voor onze jaarlijkse vergadering met alle collega’s uit binnen- en buitenland. De locatie is een prachtig voorbeeld van industriële archeologie en reconversie van de oude mijnbouwsite naar een event en meeting center. De ruimtes waren zeer ruim en zeer geschikt om zowel vergaderingen met de ganse groep  ( toch wel 150 personen) als in kleinere teams te houden.

We vergaderden o.a. in de vroegere directiekamer waar nog de sfeer van 50 jaar geleden hangt maar die uitgerust is met moderne communicatie middelen zoals WIFI en beamers. De inrichting is authentiek maar toch polyvalent om er meetings en events in te organiseren. Hier en daar kan de akoestiek nog wat beter. De catering werd verzorgd in een centrale ruimte waar zowel staand als zittend kan geluncht worden. De gastvrijheid van het personeel en de energie van de plek maakten onze meeting succesvol."

Dienst Landbouw & Platteland – Provincie Limburg Dienst Landbouw & Platteland – Provincie Limburg
Landbouwcongres - 25 januari 2018

"De centraal gelegen locatie van Thor Central maakte het de ideale plek voor het organiseren van ons eerste provinciaal landbouwcongres. De rijke historiek die aan de site verbonden is zorgt voor een mooi geheel waar ook onze aanwezigen van onder de indruk waren. De voorbereidingen en het evenement zelf verliepen zeer vlot door de sterke service die geleverd werd. De gekozen cateringformule kon op veel bijval rekenen met hapjes van hoge kwaliteit."

Jan Samyn, CEO Seauton International Jan Samyn, CEO Seauton International
Alive & Kicking Party - 21 september 2017

"Thor Central is een echte meerwaarde voor de MICE (Meeting Incentive Congres Event) markt. Dat het event op Thor Central plaatsvond, past in het rijtje van unieke locaties waarnaar Seauton steeds op zoek is. Er was nood aan een dergelijke unieke venue in de regio. Met de gedane investeringen is deze nood ingevuld. Succes verzekerd!"

Jan Withofs - UCLL Jan Withofs - UCLL
Academische opening UCLL - 20 september 2017

 "De academische opening van Hogeschool UCLL @Thor Central was een voltreffer. Thor Park is een unieke omgeving, echt een locatie met een verhaal. Je proeft de geschiedenis maar ook de toekomst. En Thor Central heeft alles in huis om grote events en congressen te ontvangen.”

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.