Satisfied customers

ABVV - Accent Jobs - Acerta - Agoria - Alken-Maes - Arcelor Mittal - Assa Abloy -   ASAP - Axis - Baloise - Belisol - de Begenkers - Bizidee - BlueHealth Innovation Center - BMW - Itzu - Canvas - Carglass - CD&V - Cegeka - Consenso Advocaten - Delhaize - DHL -  Die Keure -  Democo - EBEMA - Een Hart voor Limburg - EnergyVille - Essers - Estée Lauder - F. Egidio - FCM Travels - Hasco Invest - Hyundai - Huisartsenkring Prometheus - IBMC - IMES - Imtech - Indumotion - ING - Janssen Pharmaceutica - Jessa Ziekenhuis - JLG - KBC - KRC Genk - KULeuven - LiDL - LITP - LRM - Lions Club - Locate in Limburg - Logeren in Vlaanderen - Luminus - Made in Limburg - Mediahuis - Medtronic - Mensura - Merida - Mides - MPI - Motmans & Partners - NVA - NIVVT - Open Thuis Limburg - Orde van de Prince Limburg I - PAQT Advocaten  - PLOT Limburg -  POM Limburg - Prebes - Provincie Limburg - PXL - PwC - RCA - RLKM - RTC - Stad Genk - Syntra - Stebo - ST Instruments - Tectum Group - Toerisme Limburg - Toerisme Vlaanderen - Think Pink - Toyota - T2 Campus - UHasselt - Uitgeverij Plantyn - Van Inn - Van Havermaet - VDAB - VKW Limburg - Vlaamse Overheid - Veiligheidshuis -  VOKA - VVSG - Warsco - WWF - Yontec - ZOL 

Kristof Meesters - Algemeen directeur Van Havermaet
Kristof Meesters - Algemeen directeur Van Havermaet

Christof Gheeraert - Voorzitter Benoemingscommissie Notariaat
Christof Gheeraert - Voorzitter Benoemingscommissie Notariaat
19 februari 2022

234 Kandidaten legden het jaarlijks vergelijkend examen voor de rangschikking van de kandidaat-notarissen af in de Grande Salle van Thor Central. Het examen wordt jaarlijks georganiseerd sinds 2001 en is nu toe aan zijn 21ste editie, ook tijdens de coronacrisis is het examen steeds doorgegaan. Het examen wordt alternerend op verschillende plaatsen georganiseerd en voor de eerste keer in de provincie Limburg.

De locatie werd ons aanbevolen door een lid van de benoemingscommissie. Na het zien van de infrastructuur en de goede verhouding prijs/kwaliteit, kon zeer snel het akkoord van de volledige benoemingscommissie genoteerd worden.

Achteraf kregen we de feedback van zowel de kandidaten als van de benoemingscommissie dat Thor Central een aangename locatie was. De samenwerking verliep zeer vlot waarbij het team van Thor Central proactief alle maatregelen nam om een goed verloop van het examen mogelijk te maken.

Dit was sinds de organisatie van het examen in 2001 de meest aangename infrastructuur waarover we konden beschikken. Jullie mogen ons zeker terug verwachten, weliswaar over een aantal jaartjes gelet op de beurtrol tussen verschillende locaties in Vlaanderen.

Bruno Dubois
Bruno Dubois

Sven Stevens - eventverantwoordelijke Stromer
Sven Stevens - eventverantwoordelijke Stromer
28, 29 en 30 augustus 2021

Stromer organiseerde  het voorbije weekend voor de tweede maal haar pop-up showroom in de Foyer van Thor Central. De belangrijkste elementen om voor Thor Central te kiezen zijn voldoende ruimte voor de showroom en dicht bij het drielandenpunt waarmee we goed bereikbaar voor alle regio’s. We hebben een krachtige locatie nodig waarbij we zowel in- en outdoor mogelijkheden ter beschikking hebben om onze testritten te doen. Maar ook vooral de krachtige en robuuste look van het gebouw steunt ons fietsenmerk dat krachtige fietsen met veel power voorstelt.

 Vorig jaar hebben we Stromer Universe voor het eerst georganiseerd op Thor Central. Stromer Universe is een zeer belangrijk event want voorheen waren één van de vele fietsmerken op een beurs. Daarom hebben we ervoor gekozen om al als eerste fietsmerk een eigen beurs/event organiseren waarbij we enkel onze fietsen en producten presenteren. Maar ook al onze nieuwe modellen kunnen ter plaatse getest worden op het testtrack op het evenementenplein vanThor Central. Voor dealers en genodigden is het een unicum om alle fietsen te kunnen testen op één dag. Stromer is een Zwitsers fietsmerk ontstaan in 2009. Het idee was om tijdens het fietsen, bergen en dergelijke te kunnen overwinnen zonder zelf veel energie te moeten leveren. Daarom heeft Stromer voor elektrische fietsen gekozen, meer specifiek in het speed pedelec segment. D.w.z. dat we enkel fietsen produceren die tot 45km/h kunnen rijden. Dit is een kleine markt maar in die markt zijn we duidelijk marktleider met in België 35% marktaandeel. Wij trachten voornamelijk met connectiviteit, looks en snelheid jaarlijks een nieuw topproduct op de markt te brengen om zo ons marktaandeel te behouden.

Dit  jaar is er een extra showspektakel voorzien in La Grande Salle. Vorig hadden we enkel onze showroom in de Foyer  waar we ook een nieuwe fiets voorstelden. Dat hebben we als zeer succesvol ervaren en kozen ervoor dit concept te behouden, telkens iets groter en unieker. Voor het jaar 2022 hebben we een unieke lancering van een zeer speciale fiets. Die fiets willen we extra in de kijker zetten aan de hand van een speciale releaseshow exclusief voor de dealers. Dat is iets wat weinig fietsmerken doen. Stromer wil hierin de pionier in de fietswereld worden.

 Het Stromer-event is een vast gegeven aan het worden en iedereen is enthousiast om hier te mogen zijn. Hoogstwaarschijnlijk gaan we volgend jaar weer aanwezig zijn op Thor Central!

 

This website uses cookies to make your browsing experience easier on this website.
Click here for more info..