Wij lassen maandelijks een open fotoshootdag in op Thor Central. De datum wordt aangekondigd op onze website, Facebook -en Instagrampagina. Op die dag is het gebouw volledig te bezichtigen en mag er gefotografeerd worden. De opengestelde ruimtes zijn de gallerij op -1,  het auditorium,  de foyer, de Barbarazaal, la grande salle, de directeurskamer, de kamer van de ondernemingsraad, enkele vergaderzalen en de 1 en 2 verdieping van het niet-gerenoveerde gedeelte.

Inschrijven is niet nodig en de inkom is gratis. 

In december is er geen openfootshootdag gepland maar op zaterdag 5 januari 2019 staan onze deuren voor jullie weer helemaal open van 13:00 tot 17:00.
Op andere dagen kan enkel in de Barbarazaal gefotografeerd worden waar onze Foodplaza gelegen is. 

De Foodplaza op de 1° verdieping is voor iedereen toegankelijk op de volgende uren:

  • Maandag: 08:30 – 17:00
  • Dinsdag – vrijdag: 08:30 – 22:00
  • Zaterdag: 17:00 – 22:00
  • Zondag: 10:00 – 22:00

Uiteraard vragen wij vriendelijk de bezoekers van de Foodplaza geen hinder te bezorgen.

Indien je achteraf jouw foto's graag ter beschikking stelt, mag je ze altijd doorsturen naar info@thorcentral.be. Wij plaatsen ze vervolgens op onze social media (Facebook, Instagram, Linked-In, etc.) met de vermelding van je naam en de juiste copyright.

 

Huwelijksreportages

Huwelijksfoto's kunnen enkel in de Barbarazaal/Foodplaza gemaakt worden tijdens bovenstaande uren. Het is niet mogelijk om een ruimte te reserveren en huren voor een huwelijksreportage. Daarvoor verwijzen we u graag door naar de Barenzaal in C-mine.  

 

 

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.