Open Fotoshoot- en publieksdagen

Maandelijks worden er één of twee open fotoshoot- en publieksdagen georganiseerd. De datums worden aangekondigd op deze website en social media. Tijdens deze dagen is het gebouw nagenoeg volledig toegankelijk en mag er gefotografeerd en gefilmd worden. 

(datums en tijdstippen zijn onder voorbehoud in functie van de beschikbaarheid van de zalen. Voor jouw komst kan je best nog even onze website of social media raadplegen).

  • Zondag 02 april van 11:00 tot 17:00
  • Zaterdag 15 april van 11:00 tot 17:00
  • Zondag 30 april van 11:00 tot 17:00

  • Donderdag 18 mei van 11:00 tot 17:00
  • Zondag 28 mei van 11:00 tot 17:00

De openbare ruimtes noch toiletten mogen gebruikt worden als kleedruimte; hiervoor dient steeds een vergaderzaal gehuurd te worden.

Indien je achteraf je foto's graag ter beschikking stelt, mag je ze altijd doorsturen naar info@thorcentral.be. Wij plaatsen ze vervolgens op onze social media (Facebook, Instagram, Linked-In, etc.) met de vermelding van je naam en de juiste copyright. 

Belevingstour

Tijdens de open fotoshoot- en publieksdagen kan je ook steeds terecht op Thor Central voor een belevingstour.

Thor Central deed voormalig dienst als hoofdgebouw van de mijnsite in Waterschei. Vandaag is het gebouw gerenoveerd, zonder afbreuk te doen aan het majestueuze en impressionante karakter van de voormalige mijnsite.
Met de belevingstour ontdek je op eigen houtje de leukste weetjes over het gebouw, de site & het dagdagelijkse leven van Waterschei mijn aan de hand van de QR-codes op de informatiebordjes. Breng dus zeker je smartphone mee!


Huwelijksreportages

Wens je een huwelijksreportage in Thor Central te shooten? Dat kan enkel tijdens de de open fotoshootdagen
Thor Park is een publiekelijk park, daar kan je dus steeds terecht. 


Commerciële foto/film shoots

Voor commerciële opnames of reportages, contacteer ons via e-mail of telefoon. 

 

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.