Thor Central, weleer het boegbeeld van steenkool, bracht vanaf de jaren ’20 welvaart, stedelijke ontwikkeling en energie in de regio. De rechtervleugel van het gebouw werd intussen volledig gerenoveerd in nauwe samenwerking met Onroerend Erfgoed Vlaanderen, zonder afbreuk te doen aan het majestueuze en impressionante karakter van de voormalige mijnsite.

Vandaag beschikken we over een uniek erfgoedkader met eigentijdse ruimtes, aangepast aan de huidige organisatienormen en verwachtingen, maar met respect voor het verleden. De vroegere identiteit ademt nog steeds door de ruimtes met dank aan de materiaalkeuze, de afwerking, en het bewaren van erfgoedelementen. De imposante industriële setting straalt energie uit naar iedere bezoeker en spoort mensen aan tot creativiteit en innovatie. 
Ontdek hier Thor Central in 360°

Een erfgoedlocatie met stijl en karakter

In de rechtervleugel kregen maar liefst 13 vergaderruimtes, een auditorium, een foyer, een polyvalente zaal ‘La Grande Salle’ en een foodplaza een bestemming.

  • Het nieuwste business & facility centrum van Limburg, gelegen op de Thor-site te Genk
  • Unieke erfgoedlocatie met eigentijdse ruimtes, karakter en een rijkgevulde geschiedenis
  • Een prachtig gebouw dat energie en meerwaarde brengt naar uw meeting, congres of event
  • Dé ideale plek voor community building
  • Thor Central is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Ook buiten de kantooruren en in het weekend kan u bij Thor Central terecht. Onze Foodplaza is ook ’s avonds en in het weekend geopend. De ideale uitvalsbasis om met familie, vrienden of zakelijke relaties iets te komen eten & drinken. 

Digging energy for the future

Thor Park wil mensen inspireren. Door het aanbieden van een unieke, goed uitgeruste meetingvenue als Thor Central, willen wij mensen en bedrijven doen groeien. Met ‘digging energy for the future’, het uitgangspunt van Thor Park, wordt Thor Central letterlijk omringd door kennis en expertise in duurzame energietechnieken, technologie en innovatie. 

 
 

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.