Technieken

Bij Thor Central werken we samen met geprefereerde en kwalitatief technische partners, zodat het voorzien van een kwaliteitsvolle en up-to-date infrastructuur gegarandeerd wordt. 

De aanwezige technologie in het gebouw speelt volledig in op de technologische trends in het MICE gebeuren. Zo heeft u bijvoorbeeld de ‘Hybrid events’, waarbij een traditioneel event gecombineerd wordt met fysieke aanwezigheid, online participatie en online presentaties. In Thor Central is dit mogelijk met streaming, aanwezig in het auditorium.

High speed internettoegang is qua technologie van primair belang voor de MICE-activiteiten. Dit is uiteraard aanwezig in en rond Thor Central.

De inzet en het gebruik van QR-codes en Event-apps draagt niet enkel bij aan het ‘gemak’ voor de bezoekers en organisatoren, het brengt ook een positieve bijdrage aan onze ecologische voetafdruk.

 

MICE-catering

Cruciaal voor het welslagen van een event, is een kwalitatief cateringaanbod. Naast het leveren van topkwaliteit op culinair vlak, hecht Thor Central ook belang aan het aspect ‘beleving’. Door een nauwe samenwerking met een kwalitatieve pool van vaste cateraars, komen de vier thema’s met name mijnverleden, energie, technologie en duurzaamheid, goed tot uiting. Ze kunnen gebruik maken van een zeer ruime cateringkeuken, waarin basisvoorzieningen standaard beschikbaar zijn.

Naast bovenstaande beschikbare catering voor de MICE activiteiten, is er op Thor Central ook een centrale Foodplaza aanwezig. Deze plaza is voor iedereen toegankelijk en kan afgescheiden worden van de congresruimtes, zodat de MICE-activiteiten niet verstoord worden.

In principe is de Foodplaza steeds toegankelijk voor het grote publiek. Evenwel wordt de mogelijkheid voorzien deze exclusief af te huren voor grotere evenementen.

Tot slot is er ook de mogelijkheid tot ‘gecombineerd gebruik’, waarbij de Foodplaza zowel toegankelijk is voor het grote publiek als voor de MICE-deelnemers. Deze laatsten kunnen via een badge eten en drinken nuttigen, wat achteraf verrekend wordt met de MICE-klant.

Meer weten over de Foodplaza? Klik hier.

Zalenaanbod

13 vergaderzalen, een auditorium, foodplaza en centrale receptie. Kortom dé perfecte locatie voor uw meeting, congres of event. Benieuwd naar ons aanbod?

Ontdek alle zalen