Voor ieder wat wils op Thor Central

Een snelle, gevarieerde hap of een uitgebreid diner, voor iedereen is er wat wils op Thor Central. Wees welkom en kom op de foodplaza genieten van verschillende kwalitatief hoogstaande gerechten uit de wereldkeuken. Niet enkel het menu, maar ook de inrichting van ons restaurant en brasserie zorgt voor een unieke ervaring op deze historische locatie.

Zin in een snelle lunch? Kom dan zeker langs in onze Brasserie Lampada? Liever genieten van een uitgebreide lunch of diner? Reserveer dan een plaatsje in Restaurant Partaasch. Bovendien kan u hier ook altijd in het weekend terecht.

‘Ontmoetingsplek’

De Foodplaza is meer dan enkel lekker eten. Onze Foodplaza is ook een ontmoetingsplek voor iedereen die het Thor Park wil ontdekken. Het is een unieke ruimte in het gebouw, zowel op architecturaal vlak als qua bestemming. De ruimte is gelegen in de voormalige Sint-Barbarazaal, genoemd naar de patrones van de mijnwerkers. De statische trappen, de koepel met glastegels, de zijruimten afgescheiden door glas in lood, de originele tegels in zwart-geel en de groenblauwe verf maken van dat deze ruimte een unieke indruk nalaat op de bezoekers. De Foodplaza straat de glorie uit het mijnwerkerserfgoed uit!

De Foodplaza wordt de informele ontmoetingsruimte, toegankelijk voor het grote publiek, maar ook een vrijblijvend rust- en ontmoetingspunt voor de congresganger. ‘The Plaza’ wordt dé ontmoetingsplaats bij uitstek, waar kruisbestuiving en serendipity mogelijk wordt gemaakt. Met een aanbod op maat brengt het de mulitculturaliteit, die nauw samenhangt met de historiek van Waterschei, op de menukaart. 

 

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.