Op 1 februari opent ZOEF steps een verhuurpunt van elektrische steps op Thor Park in Genk. Met de ZOEF steps kunnen bewoners en bezoekers een uitgestippelde route volgen via het skeeler-of fietsroutenetwerk om zo Genk op een hippe en milieuvriendelijke manier ontdekken.

Naast de elektrische fietsen en/of skeelers kan de bewoner en bezoeker van Genk de stad nu ook ontdekken met een elektrische step. Gunnar Deckers, oprichter van ZOEF-steps: “We hebben voor Genk gekozen omwille van het unieke karakter van de stad.”

Schepen van Toerisme Karel Kriekemans: “We zijn zeer blij met de komst van ZOEF-steps. Zo bieden we de burgers en de toeristen de mogelijkheid om Genk op een andere manier te ontdekken.”

 

Match met Thor park

Thor Park is één van de 9 officiële toegangspoorten tot het Nationaal Park Hoge Kempen. “Daarnaast staat de Thor site voor innovatie en energie, wat perfect aansluit bij de visie van de ZOEF steps.” Vult Gunnar Deckers aan. “Met de elektrische step ontdek je op een milieuvriendelijke en innovatieve manier het unieke Nationaal Park van  12.000 hectare.”

Letterlijk ‘right next door’ is ZOEF t.o.v. Thor Central gehuisvest. Het centrale hoofdgebouw van de site fungeert sinds 2017 als business vergader- en eventlocatie. “Geregeld wordt er gevraagd naar leuke teambuilding of nevenactiviteiten: een verkenning van Thor Park of het Nationaal Park met een elektrische step past dan ook perfect in het aanbod van energieke nevenactiviteiten.” Aldus Annick Javor, manager van Thor Central.

 

Samenwerking met Syntra

Voor de gehele Thor-site blijkt ZOEF een complementaire speler te zijn. Opleidingscentrum SyntraPXL geeft zijn technische opleidingen in de nabijgelegen T2-campus en was meteen bereid om een partnership aan te gaan.

Jorn Vanhees, verantwoordelijke micro e-mobility bij SyntraPXL zag meteen een mooie kans: ”In de ZOEF-shop is geen mogelijkheid om de uitgeleende steps te onderhouden of te herstellen, maar op enkele honderden meters ligt het hypermoderne e-mobility labo. Als wij dat T2-labo ter beschikking stellen, kan ZOEF daar gebruik van maken in ruil voor praktijkgerichte workshops en didactisch materiaal voor onze cursisten. Dit is echt een prachtig verhaal waar ondernemerschap, creativiteit en opleidingen samenkomen. Wij zijn hier heel blij mee!”

Een E-step huren? www.zoefsteps.be

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.